Over ons

Over ons

SpitsVastgoed is een jong bedrijf met een schat aan ervaring in de bemiddeling en het beheer van voormalige kerken, kloosters, schoolgebouwen, gemeenschapshuizen en ander maatschappelijk vastgoed . Wij zijn gespecialiseerd in het in beweging brengen van leegkomend maatschappelijk en religieus erfgoed. Op spitsvondige wijze zijn wij actief op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur, taxatie, vastgoedbeheer en advies. Ervaring, creatieve oplossingen en kennis van de markt staan centraal. Wij schromen niet om buiten de lijntjes te kleuren.

Het creëren van meerwaarde  voor de opdrachtgever naar de toekomst staat altijd voorop. We houden rekening met lokale maatschappelijke, religieuze en monumentale belangen en gevoeligheden. Daarmee onderscheidt SpitsVastgoed zich van reguliere makelaars of vastgoedadviseurs.

De komende jaren komen honderden kerken, kloosters en andere monumentale en religieuze gebouwen leeg te staan. Hetzelfde geldt voor maatschappelijke gebouwen in de zorg, onderwijs en cultuur.

SpitsVastgoed heeft een uitgebreid netwerk van investeerders en gebruikers die op zoek zijn naar bijzondere gebouwen waar creatieve oplossingen noodzakelijk zijn. Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars, maar ook religieuze groeperingen, (private) zorg- en onderwijs partijen of particulieren.

In heldere stappen nemen wij opdrachtgevers mee in de scenario’s die goed onderbouwd en getoetst zijn aan de praktijk. Hierbij maken wij gebruik van een grote database aan transacties en referentieprojecten.

Wie wij zijn

SpitsVastgoed is een samenwerking van Cooten & Koen Advies, Core Vastgoed Advies en AB&P Vaassen Makelaardij & Taxaties:

  • Ton van Cooten
  • David van Duinen 
  • René Vaassen   
  • Saskia Koen